Kosár tartalma

Husqvarna termékek forgalmazása, alkatrész ellátás, szervíz

+36 20 448 9676 | [email protected]

Szállítás

Webáruházunkban megrendelt, raktáron lévő termékeket 3 munkanapon belül saját gépjárművel vagy GLS futárszolgálattal kiszállítjuk. Raktáron nem lévő termékeink esetében, a szállítás ideje a megrendelést követő 4-8 munkanap. Ha a szállítás bármilyen okból ennél több munkanap alatt lehetséges, Vásárlóinkat írásban vagy szóban haladéktalanul értesítjük.

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a házhozszállítás pontos időpontja a futárszolgálattal közvetlenül egyeztethető.  A kiszállítás reggelén a futárszolgálat előzetes értesítést küld a csomagátadás várható időpontjáról, három órás időintervallumban. Meghiúsult csomagátadás esetén, a futárszolgálat egy újraegyezetett időpontban újra megkísérli a kiszállítást.

A megrendelt terméket saját dobozában, biztonságosan csomagolva szállítjuk vagy szállítatjuk. Megkérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy átvételkor, ellenőrizzék a csomag sértetlenségét. Sérülésmentes átvételt aláírásukkal a futárszolgálatnál maradó számlamásolaton igazolják.  Az aláírással a megrendelő igazolja a sérülésmentes, és hiánytalan átvételt, ezzel kapcsolatosan reklamációt a későbbiekben már nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelt terméket vásárlóink üzletünkben személyesen is átvehetik. Személyes átvétel választása esetén, elektronikus levélben történő visszaigazolásban tájékoztatjuk a megrendelőt az átvétel lehetséges napjáról. A terméket beüzemelve, használatra készen, a biztonságos működtetésre és használatra vonatkozó tájékoztatás után adjuk át.

Szállítási díjak:

A szállítás költsége a megrendelés értékétől függ. Bruttó 25.000 forint értékű vagy azt meghaladó rendelés esetén, a szállítás díjmentes.

25.000 forintot el nem érő megrendelés esetén, a szállítási díj 1.800 forint.

Husqvarna fűnyíró traktorainkat, ridereinket Dunapataj 100 km-es körzetében díjmentesen, saját gépjárművel szállítjuk ki. 100 km-es körzeten kívüli szállítás esetén 110 Ft/km díjat számolunk fel. Természetesen ezen gépek esetében is, az átadás a gép beüzemelése, használatára, működtetésére vonatkozó teljeskörű tájékoztatása után történik.

Vételár megfizetése

A vételár megfizetésére az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • az üzletben történő személyes átvétel esetén készpénzben, vagy bankkártyával
  • webáruházon keresztül történő bankkártyás fizetéssel
  • előre utalással
  • futárszolgálattal történő kiszállításkor utánvéttel
Ingyenes szállítás

25.000,-ft felett ingyenes házhozszállítás

Garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Szakszervíz

Üzletünk Husqvarna szakszervizként is funkcionál

Bankkártyás fizetés

MasterCard / Maestro / Visa

Kapcsolat

+36 20 448 9676
6328 Dunapataj, Kalocsai út 61.
[email protected]

Robotfűnyírás