Husqvarna robotfűnyíró Automower 415X
Husqvarna robotfűnyíró Automower 415X
1.019.900Ft 918.900Ft Kosárba teszem
Akció!

Husqvarna robotfűnyíró Automower 415X

918.900Ft

-10%

A Husqvarna Automower® 415X az X-Line sorozat megbízható és erőteljes modellje, amely alkalmas kisebb pázsitokra. Összetett, maximum 1500 m²-es pázsitfelületet képes kezelni. Számos olyan funkció teszi kifinomult precíz géppé, melyek eddig csak a felsőbb kategória gépeire  voltak jellemzők. Az elektromos vágási magasság beállítás, a TargetHeight, a fagyérzékelő, az időjárás -időzítő, a keskeny átjárókban alkalmazott szisztematikus nyírás, mind-mind a tökéletes nyíráskép érdekében.  X-Line sorozatunk tagjaként a fűnyíró Automower® Connect funkcióval van felszerelve, és további funkciókat kínál a FOTA-val (firmware over the air), GPS-lopáskövetéssel és GPS-támogatott navigációval, így mindig teljes körűen irányíthatja távolról a készüléket. Az X-Line dizájn LED-es fényszórókat, első lökhárítót és színes kerékagysapkákat is tartalmaz. A fűnyíró vízzel mindenütt tisztítható.

Ingyenes szállítás!

 

Ingyenes szállítás 25.000,-Ft felett. 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Leírás

Husqvarna robotfűnyíró – Automower® 415X

Ahhoz, hogy kiváló vágási eredményeket érhessen el a robotfűnyíró még a szűkebb átjárókban is, a robotfűnyírót beállíthatja úgy, hogy automatikusan váltson véletlenszerű, vagy szisztematikus vágási módra.

A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a robotfűnyíró vágási útvonalát. A Husqvarna így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.

Nagyon könnyű tisztíthatóság – A robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könnyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.

A nálunk vásárolt termékek nagy előnye, hogy nem csak hivatalos viszonteladók, hanem szakszervíz is vagyunk. Minden nálunk vásárolt termék szervizelését a lehető legmagasabb minőségben végezzük el.

Akkumulátor
Akku típusa  Lítium-ion
Akku feszültsége  18 V
Akku kapacitása  2,0 Ah
Töltő rendszer  automata
 Töltő áram  1,3 A
Átlagos töltési idő  60 min
 Egy töltéssel max. vágás idő  50 min
Energia fogyasztás vágás közben  20 W
Átlagos energia felhasználás maximális használatnál  10 kWh / hónap
Vágórész
Vágási rendszer  3 db pengeéles kés
Vágási szélesség   22 cm
Vágási magasság  20-50 mm
Nyírásmagasság állítás elektromos
Súly
 Készülék súlya 9,7  kg
Kapacitás
Terület 1500 m²± 20%
Nyírási teljesítmény max. 63 m²/óra
Üzemidő max. 24 óra /nap
                                                                                          Méret
Hosszúság x szélesség x magasság                    61 x 45 x 24 cm