Husqvarna robotfűnyíró Automower® 420
Husqvarna robotfűnyíró Automower® 420
1.102.490Ft Kosárba teszem

Husqvarna robotfűnyíró Automower® 420

1.102.490Ft

Jól felszerelt nagyméretű robotfűnyíró a kihívást jelentő fűterületek hatékony karbantartásához. 2200 m²-ig terjedő nagyobb területekre alkalmas, és meredek lejtőkön is képes megfelelően működni akár 45%-os lejtésig/munkaterületen belül/. Az intelligens technológiának köszönhetően a gép figyelembe veszi a gyep növekedési sebességét és a keskeny átjárókon is könnyen manőverezik. Az intuitív menü a nagy, felhasználóbarát kijelzőn lehetővé teszi az egyéni beállításokat.

Ingyenes szállítás!

Ingyenes szállítás 25.000,-Ft felett. 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Leírás

Husqvarna robotfűnyíró – Automower 420

Az Automower® Connect@HOME teljes irányítást biztosít a husqvarna robotfűnyíró felett, ehhez pedig csak egy bluetooth-os okostelefonra van Önnek szüksége. Egy gombnyomással adhat parancsokat a robotfűnyírónak, ellenőrizheti, illetve módosíthatja a beállításokat, 30 m-es hatótávval. Alapfelszereltség a husqvarna 300-400-as szériás robotfűnyíróiban.

Ahhoz, hogy kiváló vágási eredményeket érhessen el még a szűkebb átjárókban is, a robotfűnyírót beállíthatja úgy, hogy automatikusan váltson véletlenszerű, vagy szisztematikus vágási módra.

Könnyű tisztíthatóság

A husqvarna robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.

Elektromos magasságállítás

A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.

Led fényszórók

Energiatakarékos LED fényszórók a könnyebb láthatóságért és irányításért még sötétben is. A fények villogni kezdenek, ha valamilyen meghibásodás történik.

Időjárásálló

Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.

A nálunk vásárolt termékek nagy előnye, hogy nem csak hivatalos viszonteladók, hanem szakszervíz is vagyunk. Minden nálunk vásárolt termék szervizelését a lehető legmagasabb minőségben végezzük el.

Akkumulátor
Akku típusa  Lítium-ion
Akku feszültsége  18 V
Akku kapacitása  4,0 Ah
Töltő rendszer  automata
 Töltő áram  2,2 A
Átlagos töltési idő  50 min
 Egy töltéssel max. vágás idő  75 min
Energia fogyasztás vágás közben  30 W
Átlagos energia felhasználás maximális használatnál  17 kWh / hónap
Vágórész
Vágási rendszer  3 db penge éles kés
Vágási szélesség   22 cm
Vágási magasság  20-60 mm
Maximális lejtés a munkaterületen  24°
Súly
 Készülék súlya  12,2 kg
                                                                                          Méret
Hosszúság x szélesség x magságas                                             72 x 56 x 31 cm