Husqvarna robotfűnyíró Automower 435X AWD
Husqvarna robotfűnyíró Automower 435X AWD
2.119.900Ft 1.907.900Ft Kosárba teszem
Akció!

Husqvarna robotfűnyíró Automower 435X AWD

1.907.900Ft

-10%

Husqvarna Automower® 435X AWD – úttörő a robotnyírók piacán. A munkavégzés jellege megegyezik a már korábban megismert Husqvarna Automower modellekével, kiegészülve egy rendkívül mozgékony és fordulékony négy kerék meghajtással. Erősen tagolt és meredek emelkedőket tartalmazó területre lett kifejlesztve.  Összkerék-meghajtású modell, amely akár 3500 m²-es pázsitot is karban tud tartani. Terepjáró képessége egyedül álló, akár a 70%-os emelkedőt-lejtőt is könnyedén  leküzdi. A robotfűnyíró X-Line kivitellel rendelkezik, LED fényszórókkal, akadályérzékeléssel és intuitív működéssel az Automower® Access segítségével. Alapfelszereltsége az Automower® Connect, beleértve a GPS lopás-követést is.

Ingyenes szállítás!

Ingyenes szállítás 25.000,-Ft felett. 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Leírás

Husqvarna robotfűnyíró – Automower 435X AWD

Husqvarna Automower® 435X AWD – egy igazi úttörő a robotfűnyíró piacon. Egy összkerék-meghajtású modell, amely könnyedén elboldogul akár 3,500 m² gyepterülettel, az elé kerülő akadályokkal, nehéz tereppel, valamint 70 %-os emelkedőkkel is megbírkózik. A robotfűnyíró X-line kialakítású, LED fényszórókkal van ellátva, észleli a távoli objektumokat is, valamint intuitív módón együttműködik az Automower® Access rendszerrel. A gép Automower® Connect-tel van felszerelve és GPS lopás elleni nyomkövetőt is tartalmaz.

Automower összkerék-meghajtás

Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek olyan technológiával vannak felszerelve, mely egyenként optimalizálja a kerekek vezérlését, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtson a gép. Lenyűgöző tulajdonsága, hogy képes megbirkózni akár a 70 % (35°) emelkedővel is. Az Automower összkerék-meghajtás (AWD) átírja az autonóm zöldfelület karbantartásának szabályait, egyben biztonságosabbá téve a munkát.

Könnyű tisztíthatóság

A husqvarna robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.

Elektromos magasságállítás

A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működtetett magasság-beállító segítségével, mely könnyen elérhető a főmenüből.

Led fényszórók

Energiatakarékos LED fényszórók a könnyebb láthatóságért és irányításért még sötétben is. A fények villogni kezdenek, ha valamilyen meghibásodás történik.

Időjárásálló

Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.

A nálunk vásárolt termékek nagy előnye, hogy nem csak hivatalos viszonteladók, hanem szakszervíz is vagyunk. Minden nálunk vásárolt termék szervizelését a lehető legmagasabb minőségben végezzük el.

Akkumulátor
Akku típusa  Lítium-ion
Akku feszültsége  18 V
Akku kapacitása  5.0 Ah
Akku súlya  0,26 kg
Töltő rendszer  automata
 Töltő áram  7 A
Átlagos töltési idő  30 min
 Egy töltéssel max. vágás idő   100 min
Energia fogyasztás vágás közben  40 W
Átlagos energia felhasználás maximális használatnál  24 kWh / hónap
Vágórész
Vágási rendszer  3 db penge éles kés
Vágási szélesség   22 cm
Vágási magasság  30-70 mm
Maximális lejtés a munkaterületen  70%
Súly
 Készülék súlya  17,3 kg
Felszereltség
Vezetőszálak száma (db) 2
Keresési rendszer 3-szoros
Lopásgátló  igen
Információs panel  nagy LCD kijelző
Elektromos vágásmagasság állítás  igen
GPS nyomkövetés(lopás esetén)  igen
GPS alapú nyírás  igen
Emelésérzékelő  igen
PIN kód kérés  igen
Spirálvgás nem
Billenésérzékelő  igen
Ultrahangos érzékelő  igen
Borulás érzékelő  igen
Időjárásalapú időzítés  igen
Kerék bordázat  közepes
Tartalék kések  9 db
Zaj
Garantált zajszint  62 dB(A)
Mért zajszint  60 dB(A)
                                                                                          Méret
H x sz x m                                         93 x 55 x 29 cm