Husqvarna Robotfűnyíró Automower 550 EPOS
Husqvarna Robotfűnyíró Automower 550 EPOS
2.399.900Ft Kosárba teszem

Husqvarna Robotfűnyíró Automower 550 EPOS

2.399.900Ft

Husqvarna robotfűnyíró professzionális használatra. EPOS vezérlési technológiával és számos más hasznos funkcióval, például AppDrive funkcióval és nagyon rugalmas munkaterület-kezeléssel. A területek virtuális elhatárolása lehetővé teszi a különböző munkaterületek meghatározását, a különböző zónák rugalmas aktiválását és deaktiválását, valamint a különböző munkaterületek rugalmas feldolgozását a vágási magasság és a feldolgozási idő tekintetében. A szűk átjárók és a legfeljebb 45%-os (24°) lejtők sem jelentenek problémát a készülék számára. Még az eső sem korlátozza a fűnyíró működését. A technológia működtetéséhez referenciaállomás szükséges.

Ingyenes szállítás!

Ingyenes szállítás 25.000,-Ft felett. 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Leírás

Husqvarna Robotfűnyíró – Automower 550 EPOS

Husqvarna EPOS Technológia

Csak egy mobiltelefonra, és egy Husqvarna EPOS alkalmazásra van szüksége. Mobilunk használatával virtuális határokat jelölhetünk ki. és létrehozhatunk egy vagy több munkaterületet a robotfűnyírónk részére. Az optimális technikai feltételek biztosításához csak felhőtlen égboltra van szükség, és a Husqvarna EPOS műholdas technológia másodpercek alatt centiméteres pontosságot nyújt. A referencia állomással kombinálva (nem alaptartozék) lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró hatékonyan kezeljen minden fűterületet. A területet a Husqvarna Automower alkalmazásvezérlő figyeli folyamatosan, és határozza meg a robotfűnyíró útját. Igény szerint bejárható terület különálló területekre osztható. Nagy előny, hogy határoló vezeték nem szükséges a robotfűnyíró működéséhez, mivel az EPOS állomás egy műholdas navigációs rendszerrel működik, amelynek információit elküldi a robotfűnyírónak, és ezzel navigálja a működés közben!

A technológia működtetéséhez referenciaállomás szükséges. Tekintse meg teljes kínálatunkat, a Dunatapaji üzletünkben és szervizünkben.

Led fényszórók

Energiatakarékos LED fényszórók a könnyebb láthatóságért és irányításért még sötétben is. A fények villogni kezdenek, ha valamilyen meghibásodás történik.

Időjárásálló

Az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. A

A nálunk vásárolt termékek nagy előnye, hogy nem csak hivatalos viszonteladók, hanem szakszervíz is vagyunk. Minden nálunk vásárolt termék szervizelését a lehető legmagasabb minőségben végezzük el.